Mail i mobilen (iOS)
Posted by Henrik Hugo on 20 March 2014 05:59 PM

Gå in i Inställningar -> E-post, kontakter, kalendrar -> Lägg till konto

Välj Exchange.

Fyll i dina uppgifter med fullständig mailadress, dit lösenord och passande beskrivning.

Alt: För det mesta räcker detta men ibland vill telefonen ha mer info. Då skall du ange exchange.chs.chalmers.se som server och skriva in din fullständiga mail som användarnamn och dit lösen igen.

Till slut anger du hur mycket du vill synka. Rekommenderat är att endast synka mail och alternativt kalender.

Tryck Spara. Nu kan du öppna Mail-appen och båda läsa och skicka mail direkt från telefonen.

Attachments

(1 vote(s))