Anslut till VPN (Windows)
Posted by Henrik Hugo on 05 June 2014 08:43 PM

Denna guide visar hur du ansluter till kårens VPN med Windows 7.

1. Öppna Startmenyn och sök efter VPN. Välj alternativet "Skapa en VPN-anslutning..".
  2. Du får nu upp ett fönster där du fyller i "vpn.chs.chalmers.se" under Internetadress och ger anslutningen ett lämpligt namn.
  3. Tryck Nästa och fyll i dina inloggningsuppgifter.
  4. Tryck Anslut och vänta tills Windows konfigurerat anslutningen.

För att ansluta igen vid ett senare tillfälle finns anslutningen tillgänglig i Aktivitetsfältets nedre högra hörn:

Windows kommer att fråga efter lösenord varje gång om du inte väljer att spara användarnamn och lösenord. Detta bör dock endast göras på en dator som bara du har tillgång till.

(0 vote(s))